Копирайтър/Графичен дизайнер София

Публикувано на дата: December 21, 2017
Видяно / viewed: 21 пъти / times
  • Местоположение: София, София, Bulgaria/България

Здравейте,
Казвам се Иво Христов и съм графичен дизайнер, и копирайтър със сериозен бекграунд и в двете професии. Покривам целия спектър на услугата графичен и уеб дизайн: от рекламни банери, изображения за домашни и лендинг странички, векторни графики, рекламни изображения и надписи, всякакви манипулации на снимки и видео; през изработка на дизайни за лога, визитки, менюта за заведения, дизайни на етикети, дизайни на тениски; до изработка на цялостен дизайн за сайт.
Като копирайтър създавам всякакви видове текст като се започне от рекламни постове, case study, бизнес кореспонденция, CV-та и мотивационни писма, ревюта за търговски сайтове и продукти, реклама на услуги, SEO текст, SEO социални медии; и стигнем до създаване на текстове за цял сайт, категория по категория и худ. Литература (разкази, есета, репортажи и т.н.). Еднакво добре работя както на български, така и на английски (+руски) език.
Свържете се с мен на тел: 0897083351
Или във Фейсбук: facebook.com/Avatarys - Ivo Hristov

Полезна информация

  • Въвеждайте кратки и ясни заглавия до 30 символа, без градове. Описанието започнете със заглавието и опишете детайлно какво предлагате. продавате, купувате, търсите, за кой град и т.н. Попълнете останалите полета точно, за да ви намерят заинтересованите. Нова обява за всяка стока/услуга ще свърже автоматично всяка ваша обява. Саморекламирайте се, за по-добра позиция/видимост в Интернет.
  • Публикуването на обяви в този сайт е безплатно! Опция за платено рекламиране/популяризиране/промотиране се предлага чрез връзка с нас с бутона "Контакт", опишете нуждите си и ще ви предложим конкретни възможности и цени. Опцията за качване на снимки и файлове е изключена за сайта!
  • Избягвайте измами, като действате локално или плащате с PayPal. Никога не плащайте със Western Union, Moneygram или други анонимни платежни услуги. Не купувайте или продавайте извън вашата страна. Не приемайте чекове от чужбина.
  • Този сайт никога не участва в никаква транзакция и не се занимава с плащания, доставка, гаранционни сделки, предоставяне на услуги за доверителна услуга или предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача". Обявите се преглеждат от Модераторите на сайта и при нередности се подават към компетентните органи.