Мебелист Бургас

Публикувано на дата: June 7, 2017
Променена дата: June 7, 2017
Видяно / viewed: 31 пъти / times
  • Местоположение: Бургас, Бургас, Bulgaria


Основни изисквания:

Технически умения,
естетичен поглед,
качествен подход към работата.

Желание за обучение и развитие в областта на мебелното производство.

Бонуси

Фирмено обучение и насоки в областта на мебелното производство.

АБВ И СИН ЕООД

Полезна информация

  • Въвеждайте кратки и ясни заглавия до 30 символа, без градове. Описанието започнете със заглавието и опишете детайлно какво предлагате. продавате, купувате, търсите, за кой град и т.н. Попълнете останалите полета точно, за да ви намерят заинтересованите. Нова обява за всяка стока/услуга ще свърже автоматично всяка ваша обява. Саморекламирайте се, за по-добра позиция/видимост в Интернет.
  • Публикуването на обяви в този сайт е безплатно! Опция за платено рекламиране/популяризиране/промотиране се предлага чрез връзка с нас с бутона "Контакт", опишете нуждите си и ще ви предложим конкретни възможности и цени. Опцията за качване на снимки и файлове е изключена за сайта!
  • Избягвайте измами, като действате локално или плащате с PayPal. Никога не плащайте със Western Union, Moneygram или други анонимни платежни услуги. Не купувайте или продавайте извън вашата страна. Не приемайте чекове от чужбина.
  • Този сайт никога не участва в никаква транзакция и не се занимава с плащания, доставка, гаранционни сделки, предоставяне на услуги за доверителна услуга или предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача". Обявите се преглеждат от Модераторите на сайта и при нередности се подават към компетентните органи.

Свързани обяви

  • Търсим да назначим МЕХАНИЦИ / МОНТАЖНИЦИ
    ± Производство - Операции - Berlin (Berlin) - September 12, 2017

    Търсим да назначим МЕХАНИЦИ / МОНТАЖНИЦИ за обекти в МАГДЕБУРГ, ГЕРМАНИЯ. Изискват се познания и опит в сферата на ХИДРАВЛИКАТА и ПРЕВМАТИКАТА. Работата се състои в сглобяване на машини по план. ИЗИСКВАНИЯ: - Сръчност, мотивация, прецизност, желание ...