Рецепта за сандвичи Кърджали

Публикувано на дата: June 7, 2017
Променена дата: July 10, 2017
Видяно / viewed: 224 пъти / times
  • Местоположение: Кърджали, Кърджали, Bulgaria

Пресова се склидка чесън, изтисква се половин лимон, добавя се кафяна лъжичка майонеза. Сместа се разбърква и с получения сос се намазват добре, леко препечени филийки хляб. Добавят се рибни филета от консерва (маринована) - сьомга, тон, херинга или по избор. Може да се добави прясно листо от салата, копър, морков на кръгчета, лук, маслинки.
Чаша изстудена бира за акомпанимент.
Добър апетит!
Баш Кетъринг

Полезна информация

  • Въвеждайте кратки и ясни заглавия до 30 символа, без градове. Описанието започнете със заглавието и опишете детайлно какво предлагате. продавате, купувате, търсите, за кой град и т.н. Попълнете останалите полета точно, за да ви намерят заинтересованите. Нова обява за всяка стока/услуга ще свърже автоматично всяка ваша обява. Саморекламирайте се, за по-добра позиция/видимост в Интернет.
  • Публикуването на обяви в този сайт е безплатно! Опция за платено рекламиране/популяризиране/промотиране се предлага чрез връзка с нас с бутона "Контакт", опишете нуждите си и ще ви предложим конкретни възможности и цени. Опцията за качване на снимки и файлове е изключена за сайта!
  • Избягвайте измами, като действате локално или плащате с PayPal. Никога не плащайте със Western Union, Moneygram или други анонимни платежни услуги. Не купувайте или продавайте извън вашата страна. Не приемайте чекове от чужбина.
  • Този сайт никога не участва в никаква транзакция и не се занимава с плащания, доставка, гаранционни сделки, предоставяне на услуги за доверителна услуга или предлага "защита на купувача" или "сертифициране на продавача". Обявите се преглеждат от Модераторите на сайта и при нередности се подават към компетентните органи.